Staf

Schooljaar 2021-2022

Rik Liezenga
Initiator/coördinator/trainer

Opleidingen: oa KNVB UEFA/B en UEFA/C, Total Soccer Method, fitness trainer level 1, A en B, personal trainer.
Stages: oa FC Porto, Real Madrid en Liverpool FC.

Martin Darneviel
Trainer, analist

Mijn naam is Martin Darneviel, 29 jaar en woon sinds 7 jaar samen met mijn vriendin in Groningen.
Sinds vorig seizoen ben ik actief als krachttrainer en later ook als veldtrainer bij het RTC Voetbal. Komend seizoen zal ik volledig actief zijn als trainer van het RTC waarbij ik mij met name ga richten op de oudste meiden groep.

Naast het RTC ben ik werkzaam als individueel tactisch coach in mijn eigen bedrijf Impact Performance Coaching. Samen met mijn collega’s help ik profvoetballers aan de hand van tactische videoanalyses om hun acties en beslissingen in het veld te verbeteren. Momenteel werken we samen met meer dan 15 spelers in onder andere de Eredivisie en Serie A en zijn we bezig om dit aantal te laten groeien.

Tot vorig seizoen ben ik 4 seizoenen actief geweest als hoofd- en assistent trainer bij GVAV-Rapiditas en daarvoor ben ik een aantal jaren trainer geweest bij Vako in mijn geboorteplaats Vries.

Verder steek ik naast mijn dagelijkse werkzaamheden mijn tijd vooral in mijn passie voor sporten. Vrijwel dagelijks doe ik aan kracht- of duurtraining om actief en gezond te blijven, daarbij probeer ik ook op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van training en voeding. Hiervoor heb ik ook onder andere de HBO opleiding Sportkunde en de Minor Sportvoeding afgerond.

Ik kijk er naar uit om volgend seizoen intensief samen te werken met alle meiden en er samen voor te zorgen dat ze hun doelen kunnen bereiken!

Opleidingen: UEFA/C, HBO Sportkunde Hanzehogeschool
Mede eigenaar/analist Impact Performance Coaching

Niek Vreeman
Trainer

Docent Alfa collegen Sport & Bewegen.

Trainer/coach onder 17-2 GVAV

Analist Impact Performance Coaching

 

Chris Weggemans
Keepertrainer

Sanne Brand
Prestatiebegeleider/vertrouwenspersoon

Mijn naam is Sanne Brand, ik ben 23 jaar en woon in Groningen

Sinds mijn 15e voetbal ik in het eerste dames team van Oranje Nassau. Na een jaartje te zijn gestopt ga ik het aankomend seizoen wat rustiger aan doen en ga ik in het tweede team spelen.

Ook ben ik op het voetbalveld te vinden als trainster. Momenteel ben ik trainster van de JO14-1 bij SJO Coendersborg en bij De Voetbalschool op zondagochtend. Vorig seizoen heb ik ook trainingen verzorgd voor het RTC voetbal onder leiding van Rik. 

Na het afronden van de ALO heb ik ervoor gekozen om nog door te studeren. Ik ben erg geïnteresseerd in het gedrag van mensen en hoe je dit kan sturen/beïnvloeden. Daarom volg ik nu de studie toegepaste psychologie. 

Aankomend schooljaar zal ik binnen het RTC voetbal als prestatiebegeleider en vertrouwenspersoon gaan fungeren. 

Het mentale gedeelte speelt een belangrijke rol in het leven van een topsporter en hier wil ik extra aandacht aan besteden. Denk aan hoe je kunt omgaan met tegenslagen, het omgaan met spanning en waar moet ik mijn aandacht/focus op houden. De meiden kunnen zelf ook aangeven waar hun interesse en behoefte ligt om mee aan de slag te gaan.

Gedurende het schooljaar zal ik 3 verschillende groepsworkshops geven die de meiden vervolgens in de praktijk kunnen gaan toepassen.

Verder krijgt iedere speelster 3 individuele sessies aangeboden waarmee de meiden aan de slag kunnen met hun persoonlijke doelstellingen. 

Ook ben ik regelmatig op het veld te vinden voor vragen en het geven van feedback.